La platja de Gandia comptarà en breu amb un nou pàrquing gratuït en la zona d’equipaments

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, el regidor de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, i el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, han visitat este matí els nous pàrquings públics i gratuïts que s’han habilitat a la platja i el Grau.

El primer dels pàrquings es troba en l’entrada del Grau al costat de la biblioteca del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, mentre que el segon està en el solar situat al carrer Ribera Baixa amb la carretera Natzaret Oliva.

En total s’han generat 400 places d’estacionament noves que ja estan a la disposició dels usuaris i que ajudaran al fet que visitants i clients dels comerços de la platja i el Grau tinguen més facilitats a l’hora de visitar-nos.

Després de la visita, Prieto ha mostrat la seua satisfacció per la posada en marxa d’estos nous espais i ha avançat que la intenció del Govern local és continuar ampliant els pàrquings gratuïts que estiguen disponibles. “En les pròximes setmanes s’habilitarà en la zona d’equipaments un pàrquing asfaltat que pràcticament duplicarà les places que hui es posen a la disposició de la ciutadania fins a aconseguir quasi les 800”, ha remarcat.