La platja de Gandia renova la bandera blava per trenta-quatre any consecutiu

La platja Nord de Gandia ha aconseguit la bandera blava per trenta-quatre any consecutiu, sent una de les set platges d’Espanya i l’única de la província de València que ha aconseguit mantenir este distintiu que atorga la Fundació Europea d’Educació Ambiental des de 1987. A més també s’ha vist recompensat el treball que es porta a terme a Gandia amb els reconeixements a la passarel·la de fusta per a vianants elevada de la platja, reconeguda com a Sender Blau i l’Aula Natura de la Marjal de Gandia com a Centre Blau.

L’edil socialista Vicent Mascarell, regidor de Turisme i Platges a l’Ajuntament de Gandia, ha mostrat la seua satisfacció per esta concessió. És per a Gandia tot un honor i un orgull tindre la platja que tenim, sempre en les millors condicions, amb uns serveis immillorables, uns nivells de neteja i manteniment que la fan única i amb un equip excepcional de salvament i socorrisme, amb els professionals de la Creu Roja i els agents de la Policia Local al capdavant“, ha assenyalat.

Mascarell ha remarcat la feina incansable i incessant que, des del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, s’ha dut a terme per fer que la platja de Gandia seguisca sent líder en qualitat i excel·lència a tot Espanya. “Portem 34 anys consecutius rebent la bandera blava. Cada any són moltes les banderes de qualitat i reconeixement que hissem en la nostra façana marítima“, ha destacat.

El regidor socialista també ha recordat que “enguany afrontem un estiu complicat però, com sempre, Gandia ho farà des de la qualitat i amb totes les mesures de seguretat per tal d’aconseguir que els nostres veïns i turistes puguen gaudir de la millor platja de la Mediterrània”. La platja de Gandia va obrir el passat 1 de juny els seus accessos amb tots els serveis, adaptant-se a les mesures higienicosanitàries. Una obertura que enguany porta aparellada el tancament al trànsit del passeig marítim Neptú.