La platja de Gandia renova la Bandera Blava per trentè any consecutiu  

 

Gandia 6 de maig 2016.- Aquest dijous s’han anunciat les platges i ports guardonats, Senderisme, centres Blaus, Distincions Temàtiques i la nova Bandera Blava per a embarcacions turístiques sostenibles en la Campanya 2016. ADEAC, organització responsable a Espanya de la seua concessió, celebra aquest any el 30 aniversari del reconeixement que s’atorga a les millors platges de l’estat.

En el cas d’Espanya, el Jurat Internacional Bandera Blava 2016 ha concedit 686 banderes blaves, 586 a platges i 100 a ports esportius, vuit més que el 2015.

La platja Nord de Gandia ha estat una de les 125 atorgades a la Comunitat Valenciana amb la particularitat que només han estat 7 les platges que durant aquests 30 anys han aconseguit mantenir el distintiu i en el cas de la nostra ciutat, és l’única de la província de València.

A més, la platja de Gandia compta amb les distincions de “El Centre Bandera Blava” per a l’Aula de la Marjal de Gandia,

“Sender Blau” per la passarel·la de fusta del final del passeig marítim i els distintius de “Salvament, Socorrisme i Primers Auxilis” i “Platges Inclusives”.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, màxima responsable de l’àrea de Turisme ha declarat després de conéixer la intenció del guardó que “estem molt satisfets. Des del Departament de Turisme es treballa cada dia per convertir la platja en un lloc que cada vegada siga més atractiu als ciutadans i turistes. Seguirem treballant en aquesta línia i buscant noves oportunitats en col·laboració amb tots els sectors implicats”.