La platja de Gandia rep el certificat Safe Tourism

La platja de Gandia han estat mereixedora del Safe Tourism Certified, la marca de referència del Turisme Segur, que atorga el comité de certificació de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, ICTE, després d’haver superat l’auditoria.

L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola depén del Ministeri de Turisme i la seua Junta Directiva està composta per les Patronals Nacionals del sector turístic, la Secretaria d’Estat de Turisme, les comunitats autònomes i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Aquest distintiu representa el sector turístic espanyol en el seu conjunt en matèria d’implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut enfront de la COVID-19, i té com a meta generar confiança en els clients i operadors turístics nacionals i internacionals al temps que es redueix el risc de contagi per la covid-19 de turistes i treballadors del sector, gràcies a les mesures que adopten els prestadors de serveis turístics.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha valorat positivament aquest reconeixement. “Hem superat una auditoria independent molt exigent i complexa i que ens situa com una de les platges més segures de tota Espanya. A la Comunitat Valenciana només hi ha quatre municipis que tenen aquest distintiu que en breu passarà a ser una de les moltes banderes de la nostra platja que reconeixen la qualitat dels serveis que prestem“.