La platja de Gandia supera el 90% d’ocupació durant el primer cap de setmana d’agost

El departament de turisme ha comunicat que durant la primera setmana d’agost, Gandia va superar el 90% de mitjana d’ocupació en els seus hotels. En el cas de Gandia, l’ocupació va arribar al 97% mentre que a la platja ha arribat a un 91%. Xifres que en algun establiment suposen una lleu millora respecte a l’època pre pandèmia.

Una ocupació que també està obtenint excel·lents resultats tant en els apartaments de lloguer com en els càmpings de la ciutat.

Des del departament destaquen que es tracta d’un estiu amb bons resultats on les reserves s’estan produint a última hora a l’igual que està passant amb les principals destinacions nacionals.

El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell ha valorat aquestes dades com a positiu i ha incidit que “tenim la sort de tindre un públic previsible, fidel i majoritàriament nacional que ha sabut valorar la feina que realitzem de la mà del sector per aconseguir les majors quotes de qualitat i seguretat fins a convertir-nos en una de les destinacions favorites del turisme nacional” “Encara queda molta temporada i hem de seguir en aquesta línia que ha aconseguit diferenciar-nos d’altres destinacions”.