La platja de Gandia torna a comptar este estiu amb 33 joves informadors

Ahir, a la platja Nord, es va donar la benvinguda als 33 joves informadors (entre 18 i 30 anys) que ja han començat a treballar a la platja. La tasca d’estes persones serà vetllar pel compliment de les mesures de seguretat i conscienciar els turistes durant este estiu de la necessitat de complir les normes sanitàries per a continuar afermant a Gandia com una de les platges més segures del Mediterrani. Esta iniciativa compta amb un pressupost de 147.000 euros i estarà en funcionament fins al pròxim 19 de setembre en horari de 10 a 20 hores.

Després de conéixer als joves que desenvoluparan esta tasca, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha volgut destacar la importància d’esta mesura, ja que este sector poblacional és un dels més castigats en termes d’ocupació per la crisi de 2008 i la de la covid-19. A més, ha afegit que amb esta mesura es trenca “este relat on s’afirma que la gent jove no és responsable. La nostra gent jove sí que ha estat molt responsable, ha complert amb la normativa, i és precisament la nostra gent jove la que estarà recordant-li a la gent que hem de continuar complint la normativa que hi ha en cada moment per assegurar-nos tindre un estiu”.

Morant ha recordat que totes les persones s’han vist afectades per la pandèmia i que els sectors productius han hagut d’afrontar un repte sense precedents per superar esta crisi, però que malgrat tots els contratemps “tots els sacrificis realitzats i esforços fets, han permés que la Comunitat Valenciana continue sent una de les regions d’Europa més segures en termes de xifres i d’índex acumulat d’incidència de la covid-19 i volem que així continue durant tota la temporada estival perquè la gent i el sector turístic es mereixen un gran estiu”.

L’alcaldessa també ha assenyalat que “ara esperem amb els braços oberts als turistes per oferir-los el millor que tenim. I per això la millor bandera que tenim enguany continua sent la bandera de la seguretat. Una bandera que estos 33 vigilants van a permetre mantindre, ja que se sumen a l’ampli pla de contingència que hem posat en marxa per a este estiu”.