La platja de l’Auir hissa les banderes blava i de sostenibilitat

L’Auir compta des de hui amb dues noves banderes en reconeixement a la cura i el tractament que s’està fent de la platja i del seu entorn d’important valor mediambiental. A l’acte de l’hissada de banderes han assistit l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; la directora general de Costes de la Generalitat, María Luisa Martínez; els regidors de Gestió Responsable del Territori, i Turisme i Platges, Alícia Izquierdo i Vicent Mascarell, a més dels portaveus dels grups municipals.

L’alcalde ha destacat que amb la Bandera S de Sostenibilitat “es reconeixen tots els distintius de qualitat, protecció i salvament dels nostres banyistes i visitants. I sorgix fruit de la conservació de l’espai i la posada en valor del mateix. La bandera blava reconeix tots els serveis i el manteniment, precís i manual, per tal de protegir l’entorn”.

Martínez ha volgut destacar que Gandia sempre ha sigut pionera en este tipus de reconeixements: “Ja ho va ser en la bandera blava a la Platja Nord en el seu dia i ara ho és amb la bandera S de Sostenibilitat”. A banda, la directora general ha posat en valor el fet de tindre guardons en ambdues platges i “el compromís que té l’ajuntament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible”.