La Policia Local de Gandia incorpora 17 nous agents a la seua plantilla

El regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, ha informat que esta setmana ja s’han incorporat a la plantilla de la Policia Local de Gandia tretze nous agents de mobilitat als quals també se sumen quatre interins.

“Portem un temps treballant per tal d’augmentar la plantilla per a compensar la baixa taxa de reposició que se’ns imposa i l’envelliment de la plantilla”, ha indicat.

L’edil socialista ha recordat que els processos selectius que s’havien posat en marxa es van suspendre durant l’estat d’alarma i ara, una vegada represos, els nous agents s’incorporen a la plantilla per a incrementar la presència policial de proximitat i en els barris, a més de reforçar el dispositiu especial de seguretat posat en marxa a la platja durant la campanya estival.

“Anem reprenent la normalitat amb estes incorporacions i, una vegada finalitzat el torn de mobilitat, ja tenim en marxa el procés selectiu per a incorporar 34 nous efectius a la plantilla en el torn lliure”, ha explicat Arnau, qui ha volgut agrair la tasca que realitza el regidor socialista José Manuel Prieto des del seu departament “perquè este i altres molts expedients arriben a bon terme”.