La Policia Local du a terme la convocatòria anual per a poder conduir taxis a Gandia

Esta setmana s’ha celebrat a la Central de la Policia Local la convocatòria anual per a obtindre la capacitació per a poder conduir taxi en la ciutat de Gandia. Els aspirants, 16 en total, han fet un examen tipus test amb 50 preguntes sobre la normativa del taxi i els carrers, adreces i informació d’interés de la ciutat, per tal de donar la millor resposta als usuaris.

La regidora de Mobilitat, Trànsit i Transport Públic, Lydia Morant, ha recordat l’esforç que s’està fent per a la modernització i millora del servici del taxi a Gandia, amb l’impuls de noves llicències, vehicles adaptats i la renovació dels permisos municipals de taxi, que ara s’emeten en un nou suport de PVC, més modern i amb mesures de seguretat documentals. “Gandia és una ciutat on el servici de taxi és una ferramenta de mobilitat molt eficaç. Som una ciutat turística i açò també implica que el servici que s’oferix ha de ser de la millor qualitat possible”, ha indicat.

Segons l’ordenança municipal d’auto-taxi, cal superar la prova per a poder aconseguir una llicència o ser contractat com assalariat per un titular d’una llicència. La Policia Local de Gandia supervisa que els taxis desenvolupen el seu servici de la millor forma possible, evitant intrusisme professional i infraccions a la normativa sobre neteja, parades i prestació del servei.