La primera línia de la platja ja disposa de 17 noves antenes per a Wifi gratuït

Vicent Mascarell, regidor de Turisme i Platges, i José Manuel Prieto, en qualitat de regidor responsable de Modernització, han presentat hui la nova xarxa d’Smart Wifi que s’ha instal·lat a la façana marítima i que brindarà el servei gratuït al llarg de tot el any a la ciutadania i als turistes que ens visiten. La xarxa wifi funciona sota el nom de VisitGandia.

S’han instal·lat 17 punts Wi-Fi distribuïts entre els 6 km de la platja Nord. La instal·lació oferix als turistes un servei gratuït de connectivitat Wi-Fi. Una platja connectada que contribuirà a incrementar els ja alts nivells de qualitat que té la platja Nord de Gandia, pel que fa a qualitat ambiental del recurs i dels serveis turístics que s’oferixen en línia amb el projecte Platges Intel·ligents.

“Amb esta mesura ens situem com una ciutat referent en l’Estat en este àmbit i a la Comunitat Valenciana com l’única ciutat juntament amb Benidorm que comptarà amb este servei”, ha explicat Mascarell, qui ha incidit que este servei també tindrà un retorn per a la ciutat, ja que el consistori podrà oferir informació als usuaris a més de recollir informació per conéixer millor el perfil dels visitants i les seves preferències.

“Amb tota esta informació podrem treballar en iniciatives que augmenten la fidelització de les persones que ens visiten. En Fitur ja vam anunciar la nostra aposta per a convertir-nos en una destinació turística intel·ligent i esta iniciativa és una bona prova de el camí que estem recorrent”, ha assenyalat el regidor socialista.

Per la seua banda, Prieto ha informat que esta acció és la primera de moltes altres que es posaran en marxa en este àmbit. “Anteriorment no podíem oferir este servei pels condicionants del mercat de la competència, però ara hem trobat la fórmula per a oferir un ample de banda comercial a veïns i turistes a la primera línia de platja al temps que recollim informació que ens ajuda a millorar com a destinació”, ha indicat.

L’edil socialista José Manuel Prieto ha recordat que enguany s’ha d’acabar d’executar la subvenció de 50.000 euros del WIFI4EU que permetrà instal·lar el wifi públic a les principals places del centre de la ciutat en una primera fase. “Internet ha de ser un dret que nosaltres com a administració hem de mantenir per a evitar la bretxa digital i seguir treballant per a convertir-nos en una ciutat intel·ligent”, ha conclòs.