La Regidoria d’Infància posa en marxa el Casal d’Estiu al Centre Cívic Roís de Corella

La regidora delegada de la Infància, Liduvina Gil, ha informat este matí que de l’1 al 31 de juliol es posarà en marxa el Casal d’Estiu, una iniciativa que es desenvoluparà al Centre Cívic Roís de Corella dirigida a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys.

Gil ha destacat que este projecte va nàixer l’any passat a proposta del Consell de la Infància i que, juntament amb este organisme, s’ha dissenyat tota una intensa programació lúdico-educativa, d’oci i temps lliure i cultural per als més menuts de la casa.

D’una banda, els xiquets i xiquetes inscrits podran efectuar reforç escolar per a començar el nou curs amb garanties i, d’altra banda, hi ha programades activitats esportives a l’aire lliure, jocs al carrer i rutes socioculturals pel patrimoni de la ciutat. “És una iniciativa que ja va tindre molt èxit l’any passat malgrat la pandèmia i que ajuda a enriquir la programació d’activitats dedicada als més menuts”, ha explicat la regidora socialista.

L’horari de Casal d’Estiu serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, tot i que es pot ampliar l’horari en funció de les necessitats familiars des de les 8.30 hores. El preu de la iniciativa és de 80 euros per tot el mes. Les persones interessades a realitzar la inscripció poden fer-ho fins al pròxim 25 de juny telefonant al 96 295 98 05 o enviant un mail a casalestiualrois@gmail.com