La ruta dels Borja ja té la seua docusèrie

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha comparegut este matí en roda de premsa amb Miguel Ángel García per a presentar una iniciativa en matèria turística destinada a posar en valor el nostre entorn amb l’excusa de la Ruta Borja que discorre entre Xàtiva i Gandia. Un recorregut de prop de 70 quilòmetres entre tots dos municipis que compta ja amb una docusèrie de quatre capítols (un per cada etapa) que recull el trajecte i que ha estat presentada i locutada pel mateix García. Els teleespectadors la podran veure a partir d’este divendres a TeleSafor.

“L’Any Jubilar ens ha donat moltes oportunitats i hem aconseguit generar productes que han vingut per quedar-s’hi”, ha explicat Mascarell, qui ha destacat que “es tracta d’una nova eina per arribar a l’usuari online i intentar generar curiositat a partir de l’experiència visual”. En últim lloc, l’edil socialista ha volgut agrair a tots els municipis i professionals que han col·laborat a l’hora de la realització d’este nou producte.

Per la seua banda, Miguel Ángel García ha explicat que esta ruta i la docusèrie té com a objectiu “commemorar la imatge dels Borja, però és molt més: és la nostra gastronomia, la flora, la fauna, l’orografia a més de posar en valor la nostra forma de vida. Són aspectes que s’afegixen a la ruta on trobem persones que ens narren anècdotes i històries que ens servixen per a conéixer la nostra història i perquè som com som i com vivim”.

García ha convidat a la ciutadania que “sintonitze TeleSafor i visquen aquest recorregut, les Comarques Centrals, la història, la natura i moltes històries més amb nosaltres”.