La Secretària d’Estat per a l’Esport participarà en una jornada del PSPV i es reunirà amb clubs i esportistes de Gandia

La Secretària d’Estat per a l’Esport del Govern d’Espanya i presidenta del Consell Superior d’Esports, María José Rienda, es desplaçarà demà fins a Gandia per a participar en diferents activitats organitzades pel PSPV-PSOE local. La número dos en matèria esportiva del Govern de Pedro Sánchez té previst visitar diverses instal·lacions esportives municipals. Més tard, compartirà en un dinar impressions amb referents de l’esport local i representants de clubs.

Així mateix, participarà en la Jornada ‘Gandia, Ciutat Esportiva’, que el PSPV-PSOE de Gandia ha organitzat dins del cicle d’actes sectorials destinats a configurar el seu Programa de Govern. L’activitat tindrà lloc a les 17.15 hores en el Palau dels Borja. La regidora d’Esports de Gandia, Lydia Morant, nadadora olímpica, moderarà i introduirà una taula redona, en la qual també intervindran l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el president de GEPACV (Gestors Esportius Professionals Associació Comunitat Valenciana), Miguel Ángel Nogueras; i la gerent del C.A. Safor Delikia, Lidia Balada.

María José Rienda compaginarà l’agenda del partit amb l’agenda institucional. A les 12.45 hores, serà rebuda per l’alcaldessa de Gandia, en companyia de membres de la Corporació Municipal, i signarà en el llibre d’honor de la ciutat.

Mª José Rienda.1

L’alcaldessa de Gandia i candidata socialista a la reelecció, Diana Morant, ha manifestat que el PSPV vol marcar “una revolució esportiva” a la ciutat. “Com apuntarem molt alt, hem considerat molt important que la Secretària d’Estat per a l’Esport del Govern d’Espanya conega de primera mà el nostre teixit esportiu i mantinga trobades amb els nostres col·lectius per a poder desenvolupar el millor programa esportiu per a la nostra ciutat, bressol de grans esportistes”, ha assenyalat Morant.

María José Rienda (Granada, 29 de juny de 1975) va ser esquiadora professional, gestora esportiva i política espanyola. Des de juny de 2018 és presidenta del Consell Superior d’Esports, la primera dona al capdavant d’este organisme, i Secretària d’Estat per a l’Esport del Govern d’Espanya. Des de juliol de 2015 fins al seu nomenament en 2018 va ser directora general d’Activitat i Promoció de l’Esport de la Junta d’Andalusia. Com a esportista, va desenvolupar la seua carrera en l’Equip Nacional d’Esquí entre 1989 i 2011. És l’esquiadora espanyola amb més victòries en la Copa del Món (un total de 6) i ha sigut cinc vegades olímpica.