La segona edició de la Travessia Canal de Nado se celebrarà el pròxim dissabte

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per la presidenta del Natació i Esports (NiE) Gandia, Pilar Martí, han presentat este matí la segona edició de la Travessia Canal de Nado, que se celebrarà a la platja de Gandia el pròxim dissabte, 16 d’abril, a partir de les 10 hores. La prova es desenvoluparà al llarg dels 2.200 metres del canal de natació ubicat enfront del número 85 del passeig Marítim Neptú.

“És un esdeveniment que dona un valor afegit a la ciutat i que, a banda, també promociona este espai. Vam considerar que era una molt bona iniciativa per a identificar-lo i potenciar-lo”, ha afirmat Morant. A banda, la regidora socialista ha informat que serà un requisit indispensable la utilització de neopré llarg per a participar en la prova per la temperatura de l’aigua que hi haurà.

Per altra banda, Martí ha volgut agrair a l’Ajuntament de Gandia i al Servei d’Esports per “tots els permisos per a activitats i, concretament, pel desenvolupament d’esta prova i tota l’ajuda que sempre demanem i ens oferixen”. A més, ha afegit que hi haurà una taula per a l’Associació Ucrania Une Corazones on “tots aquells que vulguen col·laborar podran comprar banderes, polseres…”.

Pel que fa les inscripcions, la presidenta del club ha informat que hi ha vora 140 inscrits de pràcticament totes les províncies i s’espera que la xifra final oscil·le els 200 participants, com l’any 2021. El termini d’inscripció encara està obert a un preu de 16 euros, mentre que el mateix dia de la prova també es podrà participar per 20 euros. Els nadadors rebran un capell de natació i una motxilla.