La Setmana Santa de Gandia, present en Fitur l’any del 150 aniversari del Sepulcre

La Setmana Santa de Gandia està molt ben representada estos dies a Fitur. El regidor delegat de Setmana Santa, Miguel Ángel Picornell, així com la padrina d’este 2023, Eva Pellicer, i el president de la Junta Major de Germandats, Emili Ripoll, han valorat este esdeveniment a Madrid l’any que es complix el 150 aniversari del Sepulcre.

«Un any més la Setmana Santa està present a Fitur. Una de les novetats més important enguany és afiançar encara més el projecte que hi ha de la Junta Major de Germandats de Setmana Santa basat en la promoció de tots els actes al llarg de l’any», ha expressat el regidor delegat de la Setmana Santa.

Per a celebrar l’aniversari del Sepulcre es faran diversos actes, entre els quals destaca una processó de caràcter extraordinari i el concert de música confrare ‘Pasión de Linares’ al Teatre Serrano el pròxim 18 de febrer. «Un dels trets que va a ser interessant serà l’efemèride del Sepulcre, que va a complir 150 anys i on es faran tot un seguit d’activitats de Setmana Santa al seu voltant. Una d’elles serà una processó extraordinària al mes d’abril.», ha conclòs l’edil socialista.

Per la seua part, Ripoll s’ha mostrat satisfet pel valor que té no sols en l’àmbit local, sino nacional. «Venim ací a promocionar la Setmana Santa. L’any passat ja trobàrem una quantitat d’actes nombrosos i això significa que està en creixement i que és important en tota Espanya. Este repte no seria possible sense la tasca que fan les germandats de Gandia a les quals felicite. Convide a tota la gent a que vinga i gaudisca d’este esdeveniment a la ciutat».

Finalment, la padrina s’ha mostrat orgullosa i ha remarcat la importància que té per al turisme local esta festivitat. «La Setmana Santa de Gandia és un punt molt important per al turisme de la ciutat perquè és d’Interés Turístic Nacional i tots els actes que preparen les diferents germandats fan que Gandia siga capdavantera en els projectes de Setmana Santa. Per això, estem ací a Fitur recolzant-la com a punt turístic interessant».