La Tourist Info de Gandia rep el premi a la Innovació a la Xarxa Tourist Info 2022

Oliva ha acollit esta setmana la XXI edició de les jornades anuals de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana. Una trobada on es pretén impulsar i millorar els serveis que rep el visitant a les oficines d’informació turística. Uns espais que en molts casos suposen la primera imatge que els turistes i visitants reben de les destinacions i que han adquirit cada vegada més importància.

Durant aquestes jornades, la Tourist Info gandiana ha rebut el premi a la Innovació a la Xarxa Tourist Info 2022. Un reconeixement atorgat per l’ús de tours virtuals amb ulleres 3D per motivar els turistes a visitar els recursos naturals i diversificar el turisme.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va lliurar el premi a Gandia i va reiterar la importància dels informadors turístics. També va recalcar que des de les oficines Tourist Info “mostreu la millor versió de tots nosaltres”, i ha afegit que “la revolució més gran que tenim al davant és la de l’amabilitat, la cordialitat i l’hospitalitat”.

Per part seua, el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, s’ha mostrat satisfet pel premi. “És un reconeixement que avala la feina que estem fent amb l’aplicació de les noves tecnologies. Unes eines que s’han convertit en fonamentals per promocionar-nos com a destinació i diferenciar-nos de les propostes que realitzen altres municipis”, ha declarat l’edil socialista, qui ha volgut agrair als tècnics i funcionaris del consistori gandià el treball que fan, alhora que ha afirmat que “la sostenibilitat i la innovació ja formen part d’altres característiques nostres com ara el sol, la platja i la gastronomia. És una gran notícia que ens anima a continuar treballant en aquesta línia”.