La Union actuarà a la quinta edició del Strong People Gandia el 22 de setembre

Gandia, 19 de juliol 2018.- El regidor de Cultura, Tradicions, Fires i Festes, Joan Muñoz, acompanyat pel gerent de la Farmàcia del Passeig, Jesús Herráiz; el president de la Fundació IN, Enrique Nogueroles; i Silvia Riera, organitzadora de l’esdeveniment, han presentat aquest matí el festival Strong People, que celebrarà la seua quinta edició el  22 de setembre, al jardí de la Casa de la Marquesa a partir de les 20:30 h i que comptarà amb l’actuació de La Union.

 

Strong People és un moviment solidari que organitza la Farmàcia del Passeig, que ha rebut el premi Faes per empresa socialment compromesa, i  la Fundación Iñaki Nogueroles Jóvenes Contra el Cáncer que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i de l’empresa Montecarlo, encarregada de la producció, així com d’altres empreses de La Safor que han volgut ajudar”, ha declarat Riera.

 

Per la seua banda, Herráiz ha explicat que “els diners recaptats amb la venda de camisetes i les entrades aniran destinats a l’Hospital Clínic de València”, ja que els xiquets i joves pacients oncològics de La Safor han de derivar-se a aquests hospital perquè a Gandia no hi ha un hospital especialitzat en aquest tractament. Amb el recaptat en la quarta edició de Strong People “es va arreglar i humanitzar l’Hospital de dia i la Sala d’Espera, però es va quedar curt. En 2018 hem ampliat amb 5 habitacions per a trasplantats i 3 d’aïllament, a les quals adequarem el mobiliari i la humanitzarem per tal de que la situació es faça més fàcil i més suportable, tant per a la família com per als pacients”.

 

El preu de les entrades, que estaran a la venda a partir del dissabte 21 en la Farmàcia del Passeig, serà de 15 € i inclourà també una camiseta solidaria que “volem que tot el món vinga amb ella posada”, ha manifestat Riera. “Hem d’agrair a dos dissenyadores del terreny, ja que intentem potenciar a la nostra gent, que han elaborat el dibuix de les camisetes i la camiseta d’aquest any té molt força. La d’adults de xic i xica l’ha realitzat Mireia Durà i la infantil Chave Durà”, ha agregat.

 

Finalment, Muñoz ha aprofitat per recalcar “la importància del treball de les empreses col·laboradores amb l’esdeveniment i, a més, recordar que les entrades s’exhaureixen molt ràpidament”, ja que “hi ha aforament limitat i l’any passat van haver de penjar el cartell de ‘entrades esgotades’”, ha agregat Herráiz. Tots quatre han aprofitat per convidar a la ciutadania a que acudisca i contribuisca en l’acció solidaria i també a gaudir de “La Union que és un gran grup i que farà recordar totes aquelles cançons que encara estan de moda en la carretera i les que estan composant ara en una nit inoblidable”, ha conclòs el regidor.