La VI Marxa Internacional ALE Cycling Gandia se celebrarà el pròxim diumenge

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per Rubén Donet, representant del Club Escalada, ha presentat este matí la “VI Marxa Internacional ALE Cycling Gandia”, que se celebrarà a Gandia el diumenge 3 d’abril.

La Safor, el Comtat, la Vall d’Albaida i la Costera seran les comarques per on transcorreran els quasi 1.000 corredors procedents de totes les províncies d’Espanya i de l’estranger que recorreran els 112 km de recorregut de la prova (amb desnivell positiu de 1.894 m).

Al carrer Legionari Bernabeu, a l’altura del Pavelló del Raval es realitzaran les eixides programades a les 8:00h (ritme mitjà 20-22 km/h) i a les 8:30?h (ritme mitjà 29-34 km/h). “Hi haurà dues eixides per a intentar agrupar al màxim als corredors i facilitar la coordinació dels últims kilòmetres de forma conjunta”, ha puntualitzat Morant. L’arribada, prevista a partir de les 12:00?h, serà al mateix lloc. Posteriorment, se celebrarà el podi i l’entrega de premis. A més, es donarà un dinar per part de la pròpia organització.

La principal novetat d’aquesta competició, la primera de la Comunitat Valenciana en ser registrada al calendari UCI, és que “reprenem la pujada a La Llacuna, recordant els orígens de la prova, per on va passar la Volta Ciclista a Espanya este estiu”, ha destacat Donet. A més, hi haurà els ports de Beniarrés, Beniatjar, Benigànim i Pla de Corrals (en aquest mateix ordre).