La visió dels agents turístics locals, a debat demà a les 19.30 hores al Palau Ducal

Les jornades “Gandia, 365 dies turística” —un debat obert sobre les claus del turisme a la nostra ciutat durant la pròxima dècada organitzat pels Socialistes de Gandia— continuen demà, dijous, amb una sessió a les 12.30 hores al saló de conferències del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de Gandia (UPV), amb el títol “Informació, tecnologia, talent i altres elements claus del turisme que ve”, moderada pel professor del Departament de Economia i Ciències Socials de la UPV, Joan Carles Cambrils.

En la sessió matinal intervindran Javier Blanco, exviceconseller de Turisme al País Basc i assessor de l’OMT; Alberto Suárez, director de roomsday.com i Pepe Pastor, director del Campus de Gandia de la UPV. “La innovació tecnològica i el procés de globalització ens han de donar les claus per a guanyar la batalla de la competitivitat i la sostenibilitat en el turisme de la  pròxima dècada”, destaca el secretari d’Economia i Empresa del PSPV-PSOE de Gandia, Salvador Gregori.

Per la seua banda, a les 19.30 hores tindrà lloc al Saló de Corones del Palau Ducal la taula redona “Turisme a Gandia 365 dies a l’any. La visió dels actors locals”, moderada per Salvador Gregori. En l’acte participaran el director de RSC i Innovació de Baleària, Josep Vicent Mascarell; Josep Ramon Frasquet, com a representant del sector de lloguer d’apartaments; la subdirectora de l’Hotel Bayrén, Antía López; el restaurador Emilio Gómez, i la professora del Turisme de la UPV-Campus de Gandia, Manela Fernández.

Les reflexions dels que treballen directament en el turisme és una component molt valuosa per a definir l’estratègia de desestacionalització i millorar la capacitat de competir amb altres destinacions”, conclou Gregori.