L’actuació integral al carrer Atlàntic finalitzarà abans de l’inici de la temporada turística alta

La millora del carrer Atlàntic estarà finalitzada abans del començament de la temporada alta. Així ho ha confirmat l’empresa encarregada dels treballs a l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, durant la visita a este vial on ha estat acompanyat pel regidor de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, i la presidenta de la Junta de Districte de la Platja, Vicenta Ferrer.

La intervenció millorarà un tram de 600 metres de longitud comprés entre els carrers Alcoi i les Illes Canàries i possibilitarà que els veïns i visitants disposen d’una calçada per a circulació de vehicles en una única direcció de 3,50 metres d’amplada i zones d’estacionament en línia en un costat de la calçada de 2 metres d’amplada i voreres de 2 i 2,50 metres amb escocells per arbrat integrats a la vorera de major amplada.

L’actuació també contempla la renovació de les canalitzacions d’enllumenat públic en voreres, recol·locació d’embornals, així com la plantació d’espècies arbòries i la instal·lació de la xarxa de reg corresponent, a més de la col·locació de mobiliari urbà, com bancs i papereres.

Paral·lelament, es contemplen treballs al subsol per a millorar els sistemes de clavegueram, pluvials i aigua potable. Esta actuació s’està fent amb recursos propis del consistori gandià i s’emmarca dins el Pla de Manteniment i Millora de Vials. Els treballs suposen una inversió de 600.000 euros.