L’Ajuntament de Gandia destina 190.000 euros a entitats esportives de la ciutat

El passat dilluns 25 de juliol es va aprovar a la Junta de Govern les subvencions per valor de 190.000 euros a repartir entre un total de quaranta entitats esportives de la ciutat de Gandia. Estes ajudes en matèria d’esport tenen l’objectiu de fomentar i donar suport als projectes i els programes esportius. Així ho ha anunciat a roda de premsa la regidora d’Esports, Lydia Morant.

“Ha sigut la primera vegada que s’ha portat a terme un procés de concurrència participativa públic, fet que garantix oportunitats d’igual manera a totes les entitats”, ha anunciat Morant. A més, la regidora socialista ha explicat que per este mateix motiu s’ha ajudat en tot el possible als clubs durant la presentació de documentació i la sol·licitud de les subvencions.

S’han tingut en compte diferents barems com ara la pràctica d’esports minoritaris; el nombre de monitors, esportistes i socis; la tasca de foment de l’esport base; les categories en les quals competixen i la col·laboració que tenen amb l’ajuntament i la ciutat. “Gràcies a açò volem millorar l’accessibilitat dels xiquets i les xiquetes a la pràctica esportiva i a les instal·lacions”, ha indicat Morant. El pagament de les subvencions serà efectiu abans de la conclusió de la setmana pròxima.