L’Ajuntament de Gandia establix un horari preferent d’atenció per a gent gran

Gandia establirà a partir del pròxim 14 de febrer un horari preferent d’atenció per a la gent gran. Així ho ha anunciat este mateix matí l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, en la visita al Centre de Convivència de Corea on ha estat acompanyat per la regidora de Gent Gran, Liduvina Gil, i l’edil de Govern Interior i Coordinació Administrativa, Nacho Arnau.

L’alcalde ha afirmat que el Govern local és sensible a les demandes de la gent gran. “No pot ser que cada dia tinguem els ciutadans de Gandia a la porta dels bancs per fer tràmits o mirar què tenen a la cartilla”, i afegia que “no tots som iguals. A l’Ajuntament de Gandia som conscients que hi ha moltes persones que tenen problemes amb els tràmits telemàtics i la nostra intenció és ajudar-los. La pròxima setmana presentarem una solució municipal per a este problema”.

Per este motiu, a les Oficines d’Informació Municipal de Gandia i del Grau en horari de dilluns a divendres, de 12 a 14 hores, sense cita prèvia, les persones grans que hi acudisquen seran ateses per ordre d’arribada a la cua preferent que s’habilitarà. Els tràmits que es podran fer són els més demandats com són: la sol·licitud de fe de vida estrangera, l’obtenció de la Targeta del Major de la Generalitat Valenciana i la tramitació de sol·licituds de viatges de l’Imserso.