L’ajuntament incorpora a treballar de manera directa a cent persones en situació d’atur

El Govern local ha donat la benvinguda este matí a les 55 persones aturades agrícoles que durant l’estiu realitzaran tasques de neteja, manteniment o prevenció d’incendis en els espais naturals i camins rurals de Gandia. Així, el regidor de Recursos Humans, José Manuel Prieto, ha recordat que durant este estiu són tres els plans d’ocupació als quals s’ha adherit l’Ajuntament de Gandia i que han estat possibles gràcies als recursos aportats d’altres administracions.

El primer d’ells ha estat el dels informadors de platja (33 persones joves) que van començar la passada setmana als quals se sumen ara 55 persones procedents de l’atur agrícola que tindran l’oportunitat de desenvolupar treballs de conservació i recuperació dels espais naturals de la ciutat. En el cas d’este programa s’han duplicat els recursos rebuts. A estos programes se sumarà una nova línia d’ocupació destinada a persones majors de 35 anys que desenvoluparan la seua tasca al consistori gandià.

“En total són al voltant de 100 persones en situació d’atur les que s’han incorporat de manera directa. Estem satisfets amb esta línia de treball que no és altra que la de generar oportunitats per als nostres ciutadans. I continuarem treballant perquè estes oportunitats siguen el fil conductor de les polítiques d’ocupació d’este ajuntament”, ha indicat l’edil socialista.