L’Ajuntament de Gandia incorpora l’obtenció del certificat COVID als seus quioscs digitals

L’Ajuntament de Gandia incrementa des de hui les opcions i serveis que presta a la ciutadania des dels quioscos digitals. En este cas, les persones que així ho desitgen podran obtindre el certificat COVID en un dels tres quioscs d’este tipus de què disposa el consistori. Així ho ha informat este matí el regidor de Govern Interior i Coordinació Administrativa, Nacho Arnau, qui ha destacat que després d’un procés de verificació dut a terme per tècnics municipals, ja s’oferix el servei.

D’esta manera i seguint les instruccions, els usuaris obtindran este certificat de manera ràpida i senzilla. Arnau ha recordat que des del dia 4 de desembre és obligatori ensenyar el certificat COVID digital de la UE per accedir a determinats establiments i locals, i que “des del Govern local s’ha introduït este servei per facilitar-ne l’obtenció a aquelles persones que per diversos motius no el puguen obtindre”.

Per a realitzar este tràmit cal el número de la targeta sanitària individual (SIP) i el codi remés mitjançant SMS al telèfon vinculat al titular de la targeta.

Els quioscos digitals de l’Ajuntament de Gandia es troben a les següents localitzacions:
· Ajuntament de Gandia (Plaça Major, 1 – Sala dels Arcs)
· Oficina de Registre del Grau (Plaça de la Mediterrània, 2)
· Oficina de Padró d’Habitants (Plaça del Tirant, s/n)

Sobre el certificat COVID
El certificat és gratuït, segur i accessible a tota la població. S’obté de manera senzilla. La forma més habitual d’aconseguir el passaport COVID és descarregar-lo de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat valenciana https://coronavirus.san.gva.es/ca/certificado-digital-ue. També es pot sol·licitar el certificat COVID als centres de salut.