L’Ajuntament de Gandia ja ha atorgat més d’1,2 milions en ajudes Parèntesi del Pla Resistir

El regidor de Govern Interior i Coordinació Administrativa, José Manuel Prieto, ha informat hui que la Junta de Govern de la ciutat de Gandia ha aprovat la cinquena remesa de sol·licituds (en total 113), d’ajudes directes Parèntesi Gandia, dins el Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, i que ja es podrien pagar a finals de setmana per un valor superior als 200.000 euros. Si les sumem a les concedides ja, estem parlant de 540, el que representa el 78 % de les 712 presentades fins a primera hora del matí de hui.

Igual que la setmana passada, en els pròxims dies es podria celebrar una altra Junta de Govern extraordinària per tal d’aprovar altres 16 pendents, a data de hui. En total, a finals de setmana s’hauria pagat ja 1.254.528 d’euros. La mitjana de pagament és de 4 a 5 dies i dins de la mateixa setmana d’aprovació per part de la Junta de Govern.

“La filosofia és l’agilitat en els tràmits i en els pagaments, perquè no es pot esperar, ja que les ajudes volen pal·liar el parèntesi en l’activitat generat per la pandèmia”, ha remarcat l’edil socialista.

Prieto també ha anunciat que el Govern local ja està treballant en una segona edició de les ajudes Parèntesi Gandia, que incloga les sol·licituds que no s’han pogut pagar, perquè corresponen a activitats econòmiques o figures jurídiques no contemplades en l’actual línia. Es posarà en marxa, una vegada finalitze el termini d’esta primera convocatòria, el 12 de març pròxim.