L’Ajuntament de Gandia ja ha concedit 284 ajudes Parèntesi del Pla Resistir

Tal com es va informar dilluns passat, el Govern de Gandia ha celebrat hui una Junta de Govern extraordinària amb un únic punt en l’ordre del dia: l’aprovació de noves peticions realitzades per autònoms i microempreses afectats per la pandèmia, dins del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana.

D’esta manera s’ha aprovat la concessió de 150 noves ajudes que se sumen a les 104 ja aprovades el passat dilluns i a les 30 aprovades durant la passada setmana. En total, són ja 284 ajudes d’este tipus les aprovades en Junta de Govern i que estan destinades a cobrir part de la despesa corrent: 2.000 euros per microempresa o autònom, i 200 euros per treballador/a a càrrec seu, fins a un màxim de 10. Esta nova línia d’ajudes preveu que els beneficiaris puguen rebre una ajuda directa de fins a 4.000 euros.

Esta línia d’ajudes suposa la mobilització d’un total de 2,7 milions d’euros que han estat aportats en un 62,5% per la Generalitat Valenciana, un 22,5% per la Diputació de València i un 15% per l’Ajuntament de Gandia. Cal destacar que el consistori gandià ha fet una aportació de 400.000 euros.

Els autònoms o microempreses de Gandia interessats a sol·licitar estes ajudes, poden consultar les bases i efectuar la tramitació en gandia.sedelectronica.es També poden fer les seues consultes telefonant al 96 295 95 59 o enviant un correu electrònic a plaresistir@gandia.org. El termini de sol·licitud finalitza el pròxim 12 de març.