L’Ajuntament de Gandia ja ha resolt més d’1 milió d’euros en ajudes directes a autònoms i microempreses

El regidor de Govern Interior i Coordinació Administrativa, José Manuel Prieto, ha informat hui que la Junta de Govern de la Ciutat de Gandia ha aprovat este matí la quarta remesa de sol·licituds, 143, que ja es podrien pagar a finals de setmana. Si les sumem a les 254 concedides ja, estem parlant de 427, el que representa el 73,97% de les 634 presentades fins a primera hora del matí de hui. Açò suposa que ja s’hagen resolt més d’1 milió d’euros en ajudes directes a autònoms i microempreses de la ciutat.

A l’igual que la setmana passada, en els pròxims dies es podria celebrar una altra Junta de Govern extraordinària per tal d’aprovar altres 42, a data de hui, però que en seran més. “La nostra voluntat és que ningú es quede fora, per això estem estudiant la casuística per a poder obrir una segona edició que done cobertura a les poques sol·licituds que ara han quedat excloses”, ha assenyalat el regidor socialista.

Prieto ha destacat també el fet que es resolga abans de la finalització del termini (12 de març), amb la filosofia que no es pot esperar perquè estes mesures volen pal·liar el parèntesi en l’activitat generat per la pandèmia. Finalment, ha recordat que, com a finestreta única, l’ajuntament també està registrant les sol·licituds per a altres línies d’ajudes del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, com ara per a l’oci nocturn o l’artesania.