L’Ajuntament de Gandia posa en marxa cinc noves borses de treball

El regidor de Govern Interior i Coordinació Administrativa, José Manuel Prieto, ha informat hui que ja s’han publicat en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) les bases i la convocatòria de cinc noves borses de treball i els seus corresponents processos selectius per a places d’arquitecte tècnic, infermer, enginyer tècnic industrial, enginyer tècnic d’obra pública i tècnic auxiliar d’informàtica. Les bases es poden consultar a www.gandia.org, el tauler d’anuncis del consistori i en el BOPV. Les sol·licituds s’han de presentar a la seu electrònica.

Sobre esta mesura, Prieto ha destacat des del Govern local es pretén reforçar la plantilla en un moment on “hem d’apostar per les inversions i el desenvolupament municipal. Es tracta de perfils relacionats amb l’enginyeria i l’obra pública, però també amb la modernització per a  impulsar definitivament la digitalització de l’administració”.

“És important que posem en marxa nous processos de selecció, ja que donem una oportunitat als ciutadans de Gandia en forma d’ocupació pública per a impulsar des de l’Administració noves oportunitats laborals”, ha destacat l’edil socialista, qui ha recordat que estos processos s’afegixen a altres ja posats en marxa com el de nous agents de la Policia Local i altres processos que van quedar paralitzats per la declaració de l’estat d’alarma.

“Seguirem treballant perquè els ciutadans de Gandia tinguen una oportunitat en estos moments difícils, però que sobretot per a aconseguir que la nova normalitat arribe a la nostra ciutat amb totes les condicions i permeta tornar a generar economia i llocs de treball”, ha finalitzat Prieto.