L’ajuntament dóna suport a la nova Associació d’Artistes Fallers Agremiats de Gandia

El regidor delegat de Falles, i d’Escena Urbana i Política Festiva, José Manuel Prieto, va mantindre ahir una reunió amb els integrants de la nova associació cultural d’Artistes Fallers Agremiats de Gandia (ARFAGA), composta per artistes que pertanyen al Gremi d’Artistes Fallers de València, però que viuen a la nostra ciutat.

Durant de la trobada, Prieto va informar els assistents que igual que s’ha fet amb el Gremi d’Indumentaristes, el consistori articularà mesures per a donar suport a este col·lectiu. ARFAGA està formada pels artistes fallers gandians Pere Baenas, José Gallego, Germans Miñana, Palacio i Serra, i José Sanchis.

“Creiem que este és un altre dels sectors que necessita una especial protecció en un moment tan difícil com el que estan travessant”, ha explicat l’edil socialista, qui ha informat que esta associació també col·laborarà en la pròxima edició de la Fira i Festes de Gandia com a forma de visualitzar el suport de la ciutat i l’ajuntament a ARFAGA.

“Ara articularem els primers encàrrecs i, en el moment que es finalitzen els tràmits, signarem el conveni amb ells per a establir una col·laboració anual”, ha assenyalat Prieto.