L’Ajuntament es reforça contra la covid-19 amb 50 treballadors dels plans d’ocupació de la Generalitat

Este matí s’ha donat la benvinguda a 50 persones que reforcen el treball que fa l’Ajuntament de Gandia per a combatre les conseqüències de la covid-19, a través del programa de foment de l’ocupació subvencionat amb vora 800.000 euros per part de la Generalitat Valenciana. Concretament, els plans Avalem Experiència (dotat amb 717.500 euros) i Avalem Joves (dotat amb 77.235 euros).

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha assegurat que, de nou “Gandia agafa el repte del Govern del Botànic i genera esta oportunitat per a les persones i per a l’Ajuntament. Es tracta d’un aprenentatge mutu, ja que estos treballadors adquiriran experiència en el funcionament de l’administració local i el consistori aprendrà de les persones que tenen una mirada externa a l’Ajuntament. Esta oportunitat laboral també ve a cobrir una altra de les grans crisis que encara tenim com a societat, que és la laboral”.

Per la seua banda, el regidor de Recursos Humans, José Manuel Prieto, ha destacat que estos plans d’ocupació suposen “un reforç que l’Ajuntament necessita per a combatre els efectes de la covid-19 en la nostra ciutat. Així, pràcticament en tots els departaments hi haurà un veu nova que ens ajudarà a enfortir les mesures contra la covid-19”.