L’ajuntament incrementa l’arbrat en el barri de la Plaça El·líptica-República Argentina

Esta setmana s’estan efectuant els treballs de replantació de plantes i palmeres en el barri de la Plaça El·líptica-República Argentina. Tal com han explicat el president de la Junta de Districte de la barriada, Salvador Gregori, es tracta d’una actuació que respon a la necessitat que té el barri de millorar i repoblar les zones verdes.

A causa de la plaga del morrut roig que va matar algunes palmeres, s’ha procedit estes setmanes a destoconar i plantar les 18 que faltaven en el conjunt de l’avinguda República Argentina-plaça El·líptica. Així mateix, el president de la Junta de Districte ha destacat que es tractava d’una demanda de la barriada: «Som un govern seriós que complix els seus compromisos. Ens agrada estar a peu de carrer, rebre les peticions dels nostres veïns i totes aquelles que puga’m fer-les possibles, posar-les en marxa».

Segons ha indicat Gregori, a més de la labor de reposició de les palmeres, també s’estan repoblant les jardineres del carrer Ferrocarril d’Alcoi, les quals «li donaran un altre aspecte al carrer». Es preveu que totes estes actuacions finalitzen al llarg del mes d’agost.