L’alcalde de Gandia acudix a Madrid per a mantindre reunions amb diferents institucions

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha assistit este matí a Madrid als ‘Desayunos Informativos’ organitzats per Europa Press. Una trobada que ha comptat amb la participació de el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i on també ha estat present l’exalcaldessa de Gandia i ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, a més d’altres ministres i consellers del govern valencià.

Després de la visita, Prieto ha declarat que “hem aprofitat la visita a Madrid per a continuar amb la roda de treball amb diferents institucions que ja vam iniciar la passada setmana”, i ha recordat que tres dies després de la seua investidura com a alcalde ja va mantindre una reunió amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per a posar en comú els projectes i inversions que gestionen les dues administracions.

“El rumb està traçat i passa per rematar els projectes i noves inversions de la ciutat que es puguen anar materialitzant en noves gestions”.

Per a finalitzar, la primera autoritat municipal ha incidit que “anem a reivindicar allà on faça falta tot el que Gandia necessite i amb esta filosofia hem vingut hui a Madrid per a poder obrir entre tots la millor etapa de Gandia”.