L’alcalde de Gandia anuncia a la Gala FAES la posada en marxa de l’Oficina Municipal de l’Inversor i proposa un Pacte per les Infraestructures

L’Espai Baladre va acollir ahir la XXIII edició de la Gala FAES, un esdeveniment destinat a posar en valor la feina que fa el sector empresarial a la comarca. Una Gala on l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va fer dos anuncis importants que afecten directament l’empresariat i la ciutadania en general.

El primer va ser la proposta que es formalitzarà al Fòrum Econòmic i Social, als agents socials de la ciutat i a les poblacions veïnes de posar en marxa un Pacte per les Infraestructures. Un acord que, tal com va explicar Prieto, comptarà amb “una planificació clara que detallarem les pòximes setmanes, i que serà el full de ruta de la nostra manera d’actuar i del nostre compromís amb la vertebració i el progrés del nostre teixit econòmic. Amb fets i accions concretes, i ja no només amb paraules”.

El segon anunci va ser la posada en marxa de l’Oficina Municipal de l’Inversor. Una finestreta única que facilitarà l’atracció de projectes empresarials, que agilitzarà tràmits, gestionarà contactes, farà seguiment de les inversions i ajudarà amb la recerca d’ajudes públiques. “Sóc dels que opinen que, a més de les facilitats, dels projectes de millora, hem de fer dos passos en l’atracció dels projectes empresarials i de les inversions privades. I que a l’inversor cal posar-hi catifa vermella. Per això, davant l’arribada de cada vegada més inversions privades, que coincidixen amb els més de 42 milions d’euros de Fons Europeus Next Generation sol·licitats i 5 milions més concedits, hem decidit posar en marxa esta oficina que ajudarà el nostre teixit empresarial i els nostres emprenedors” finalitzà Prieto.

La Gala va comptar amb la presència del president de les Corts Valencianes, Enric Morera, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, el president de FAES, Juan Pablo Tur, la presidenta de la Confederació Empresarial de la CV, Eva Blasco, així com altres representants polítics, empresarials i del teixit social de tota la comarca.