L’alcalde de Gandia es reunix amb el president del Consell Superior d’Esports per a abordar projectes futurs de la ciutat

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat del regidor d’Esports, Jesús Naveiro, van viatjar ahir a Madrid per a mantindre una reunió amb el president del Consell Superior d’Esports (CSD), José Manuel Rodríguez Uribes. En la reunió s’han tractat diferents assumptes, que segons ha afirmat Prieto, consoliden “la col·laboració per a futurs projectes esportius a la ciutat”.

D’altra banda també ha assegurat que “ampliem reforços i suports d’administracions superiors” en referència al Pla Resol, de millora de les instal·lacions esportives de la ciutat que ja està en marxa amb una inversió inicial de 4,3 milions d’euros, i per al qual es treballa en noves col·laboracions per a fer realitat més actuacions.

José Manuel Prieto també ha recordat que “l’esport, a Gandia, és una prioritat de legislatura. Invertim en salut, en noves oportunitats que generen més qualitat de vida a la nostra ciutat”.

La relació entre l’Ajuntament de Gandia i el Consell Superior d’Esports, és excel·lent i fluida. Cal recordar que el mes de gener passat José Manuel Rodríguez Uribes, va estar a Gandia, visitant el nou Skate Park Bowl, un projecte que va qualificar “d’exemplar” en facilitar l’accés a l’esport de tota la ciutadania, a més dels esportistes professionals.