L’alcalde ignora i menteix els veïns en la reforma del Parc de Sant Pere

El fullet repartit pel barri de Roís de Corella sobre la reforma del Parc de Sant Pere és testimoni d’un nou engany de Torró a la ciutadania. Si, després de la reunió del 20 de març, l’alcalde es comprometia a respectar l’opinió dels centenars de ciutadans que van acudir a la convocatòria, en el díptic que informa de la remodelació sols replega una de las demandes: el manteniment del mur. Així doncs, manté la resta d’elements que van causar el rebuig ciutadà com l’eliminació dels desnivells, la incorporació de trencadís o una cafeteria central amb espai per a plantar una falla que convertirien el primer pulmó verd urbà de Gandia en una plaça sorollosa que pertorbaria la tranquil·litat dels veïns, que van sol·licitar reparar els desperfectes i mantenir la seguretat.

Liduvina Gil ha manifestat que “com a veïna del barri i concejal socialista volem defensar l’opinió dels veïns de la zona i el concepte de parc que va originar el primer pulmó verd urbà de la ciutat” i afegeix que “l’alcalde es  va comprometre en la reunió a replegar les demandes ciutadanes per a modificar i presentar-los un nou projecte de reforma que respecte l’opinió dels seus usuaris, no a imposar-los la seua idea”.

Liduvina Gil ha assenyalat que “els veïns, davant l’actual situació econòmica de l’Ajuntament, demostren un civisme i trellat del que hauria d’aprendre Torró, que en lloc de respectar el seu compromís personal gasta diners en publicitar allò que no vol ningú i pretén gastar més encara en una remodelació que no comparteixen els veïns”.

Finalment, Liduvina Gil demana a l’alcalde que explique “a qui li interessa la reforma del parc que ha presentat perquè no és als seus usuaris, que serien els principals afectats pel canvi de concepte del Parc de Sant Pere”.