L’alcalde Prieto formalitza la seua candidatura a l’alcaldia de Gandia pel PSPV-PSOE

L’alcalde i secretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, ha formalitzat este matí la documentació per a ser el candidat socialista a l’alcaldia de la ciutat en les eleccions municipals del 28 de maig de 2023, un termini que finalitzava hui, 15 de setembre.

D’esta manera, Prieto ha emplenat i signat hui el formulari de sol·licitud com a cap de llista del PSPV-PSOE, com marca el reglament del partit, envoltat de tots els regidors que conformen el Grup Municipal Socialista.

“Enmig de la faena del dia, els meus companys m’han donat una sorpresa que quasi em deixa sense paraules. M’han portat els documents  per a signar formalment la meua candidatura a l’alcaldia de Gandia. Evidentment, no he dubtat un segon en signar perquè Gandia és la meua passió i perquè compte amb el suport de tot el partit”, ha expressat Prieto.

El primer edil ha volgut insistir que “davant de tot, Gandia és primer. Ara no és temps de campanya, sinó de treballar dur i gestionar. Però el meu partit ha obert el procés d’elecció de candidats i, com ja vaig dir, em presentaré”.

Prieto també ha posat de manifest que “vull seguir governant per a tots, per les moltes coses fetes i per les moltes que queden per fer. Vull seguir governant per a tots, i amb moderació. I vull fer que, també en els moments de dificultat, Gandia avance generant oportunitats i protegint les famílies i les empreses”.