Lamentem que per al PP no siga motiu d’orgull que Gandia tinga les millors dades d’ocupació hotelera de la Comunitat Valenciana

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha lamentat que per al PP no siga un motiu d’orgull que la nostra ciutat tinga les millors dades d’ocupació hotelera durant el mes d’agost en tota la Comunitat Valenciana, segons la patronal hotelera de Benidorm, la Costa Blanca i Comunitat Valenciana (HOSBEC), que marquen un ple absolut en els hotels de la localitat.

Per als Socialistes, tan sols aquells que no remen en positiu per a Gandia es resistixen a alegrar-se per estes dades. Curiosament, el portaveu del PP, Víctor Soler, no recorda que no fa massa temps (gener de 2015) l’associació formada per les 23 empreses més importants del sector turístic nacional, Exceltur, indicava que l’any 2014 havia sigut rendible turísticament, excepte per a la platja de Gandia. Per als Socialistes, sembla que en el 2014 l’anterior govern del PP no va aconseguir les dades d’enguany, ni tan sols amb la seua política de recórrer a la ‘xequera’ i amb grans esdeveniments o saraus. Per això, els Socialistes demanem als Populars que no donen lliçons en matèria de turisme.

http://www.exceltur.org/wp-cont…/uploads/…/01/ENE.15.227.pdf

Segons Exceltur, en el balanç que va efectuar de l’any 2014, Gandia va ser l’únic municipi de la costa valenciana que va perdre ocupació i que va reduir els ingressos per habitant un 12%, apuntant a la nostra ciutat com la principal afectada pel desplom en el tram del litoral valencià. A més, el titular del periòdic especialitzat en economia Expansión ho corroborava de la següent manera: “Un año turístico más rentable salvo para la costa de Gandia”.

L’Associació Empresarial Hotelera de Benidorm, Costa Blanca i la Comunitat Valenciana (HOSBEC), ha publicat recentment que Gandia ha sigut la ciutat que ha tingut les millors dades d’ocupació hotelera de tota la Comunitat Valenciana durant la primera quinzena d’agost, amb un 96,4%. La dada suposa a més un creixement de 3,4 punts respecte a l’any passat. A més, els hotels de 4 estrelles han superat estes dades, registrant un 97,5% d’ocupació, el que suposa un ‘ple tècnic’.

http://www.hosbec.com/hosbec/web/index.html#noticias/hosbec_generales/706