L’assemblea del PSPV-PSOE de Gandia aprova per unanimitat la candidatura que lidera l’alcalde Prieto

L’assemblea del PSPV-PSOE de Gandia ha donat suport este matí, per unanimitat, a la proposta de candidats i candidates per a les pròximes eleccions municipals. Es tracta d’una candidatura liderada per l’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, la qual tanca el reconegut artista gandià i exregidor socialista Toni Durà en el número 25, el lloc d’honor.

Prieto s’ha mostrat molt honrat i agraït per la confiança que ha demostrat el seu partit, que ha aprovat unànimement la candidatura electoral. “Per a continuar fent la millor ciutat, necessitem fer el millor equip. Per això, hem incorporat persones referents de Gandia, ciutadans que tenen solvència amb la gestió i que aporten el seu talent i oportunitats a la nostra candidatura. Amb renovació, però també comptant amb l’experiència en la gestió municipal de molts dels integrants del nostre equip de govern”, ha destacat l’alcalde.

Així, als noms que ja han anat coneixent-se al llarg d’esta setmana –Balbina Sendra, Jesús Naveiro, Maribel Codina i Elena Moncho– també s’incorporen a la candidatura el vicesecretari general d’Organització i Administració del PSPV-PSOE de Gandia, Adrián Vila; el director d’Infermeria del Departament de Salut de Gandia, Jesús Ribes; la directora del Club Atletisme Safor Teika, Lidia Balada; el funcionari de carrera de la Universitat Politècnica de València i secretari de la Federació de Falles, Óscar Morant; la secretària general de Joves Socialistes Gandia, Andrea Verdeja; el germà major del Davallament, del Grau, Pep Santiago; la veïna de Beniopa i voluntària de Cáritas Gandia, Rosa Císcar; l’infermer del consultori del Raval, José Enrique Serrano; la secretària de l’Associació de Veïns del Raval i membre de la directiva de la Junta Major de Germandats de Setmana Santa, Dolores Oltra; el secretari local de La Unió Llauradora i Ramadera, Alberto Roig; la directora del Gandia Hockey Club, Patricia Tío; el prestigiós cardiòleg jubilat Salvador Bellver, i la padrina de la Setmana Santa de 2022 i mestra jubilada, Mari Carmen Sarrió. A més, els actuals edils socialistes Liduvina Gil (número 4), Miguel Ángel Picornell (número 5), Lydia Morant (número 6), Vicent Mascarell (número 7), Salvador Gregori (número 9) i Inma Rodríguez (número 12) també estan presents en esta candidatura.

L’alcalde Prieto ha recalcat que “representem un projecte de ciutat, tenim uns valors clars i pertanyem a una formació política. Però, ací, no es tracta de sigles. Es tracta de persones; de bones persones que representen la diversitat de tota Gandia”.

Per últim, Prieto ha posat de manifest que “obrir l’espectre a totes estes persones que han volgut incorporar-se a la nostra candidatura és un bon indici perquè una ampla majoria de ciutadans confie en nosaltres en les pròximes eleccions municipals, votaren el que votaren en el passat. Això és el més important, perquè del que es tracta és de Gandia”.

 

CANDIDATURA PSPV-PSOE DE GANDIA

ELECCIONS MUNICIPALS 2023

 

1: José Manuel Prieto Part

2: Balbina Sendra Alcina

3: Jesús Naveiro Murgui

4: Liduvina Gil Climent

5: Miguel Ángel Picornell Canut

6: Lydia Morant Varó

7: Vicent Mascarell Tarrazona

8: Maribel Codina Tomás

9: Salvador Gregori Escrivá

10: Elena Moncho Palacio

11: Adrián Vila Flores

12: Inma Rodríguez Calderón

13: Jesús Ribes Romero

14: Lidia Balada Zamora

15: Óscar Morant Martínez

16: Andrea Verdeja Yerbes

17: Pep Santiago Mengual

18: Rosa Císcar Millet

19: José Enrique Serrano Pinilla

20: Dolores Oltra Bertó

21: Alberto Roig Martínez

22: Patricia Tío Enguix

23: Salvador Bellver Bellver

24: Mari Carmen Sarrió Pascual

25: Toni Durà Melis

Suplent 1: Mari Pau Sevilla Hontecillas

Suplent 2: Pep Morant Sequí

Suplent 3: Mireia Estruch Oltra

Suplent 4: Héctor Giner González

Suplent 5: Esther Aragón Ortega

Suplent 6: Toni Orengo Pastor