L’Associació de Parkinson Gandia Safor presenta la programació amb motiu del Dia Mundial del Parkinson 2022

La presidenta de l’Associació de Parkinson Gandia Safor, Mari Carmen Escrivá, ha presentat, acompanyada de la regidora de Sanitat, Liduvina Gil, la programació amb motiu del Dia Mundial del Parkinson 2022. Gil ha volgut agrair la implicació del centre comercial La Vital, representat pel seu gerent, Javier Moreno, en les activitats que es realitzaran amb l’objectiu de “difondre la realitat de la malaltia i sensibilitzar a la societat”.

La programació s’ha iniciat aquest divendres, 1 d’abril, amb la presentació en roda de premsa dels diversos actes previstos per a la jornada del dia 11. A les 12 hores es durà a terme la lectura del manifest en la plaça de l’Ajuntament per part d’Escrivá i un membre representant del Consell de la Infància. Durant la vesprada, es llegirà en la Biblioteca Central el conte ‘La màgia de Noa salva el jardín’, dirigit als més menuts, que podran adquirir-lo gratuïtament.

L’Associació de Parkinson Gandia Safor també ha reivindicat l’enorme implicació de totes les entitats que han col·laborat en aquesta nova edició per fer possible aquesta programació tan especial per a totes les persones que formen part de l’APGS.