L’associació Mosaic celebra el seu 25 aniversari el pròxim dijous amb l’obra de teatre ‘Delirium’ al teatre Serrano

Este matí, la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, juntament amb el president de l’Associació Mosaic Gandia, José Juan López, han anunciat l’acte que tindrà lloc el proper dijous 27 d’octubre, a les 20.00 hores, al Teatre Serrano, pels 25 anys que complix esta entitat. L’associació sense ànim de lucre va ser creada el 1997 per respondre a la necessitat d’atenció de les persones drogodependents de la comarca. Un grup de dones de la ciuitat van veure necessari fer un treball d’acompanyament de les persones drogodependents al centre de dia Proyecto Hombre de València.

«L’obra de teatre es diu ‘Delirium’ i Mosaic vol estar acompanyat de totes les persones que al llarg dels anys han treballat amb ells i les que han passat pel recurs i, ara, s’han pogut reintegrar a la societat i ser, de nou, gent amb autoestima», ha assenyalat l’edil socialista. «Des de l’ajuntament donem les gràcies a Mosaic perquè quan van començar no hi havia els recursos d’ara i les dones que van començar a treballar ho van fer amb un gran interés», ha afegit Liduvina Gil.

Per la seua part, el president de l’entitat ha expressat que «Mosaic porta 25 anys treballant amb tota mena de persones amb addiccions com és l’alcohol, sempre homes, gràcies a unes dones que es van comprometre amb la ciutat per tal de canviar la vida d’este tipus de gent». I, a més, ha explicat on es treballa: «Al 2005, l’ajuntament va cedir una vivenda per tal de treballar i aci va ser on es va fer l’acompanyament constant amb els implicats».

Pel que fa a l’obra teatral que tindrà lloc al Teatre Serrano, ha conclòs José Juan López: «És una obra molt dura sobre temàtica de drogues que, de segur, a més d’un i una li remou el pensament. Espere que li agrade a tothom i que hi acudisca molta gent».

L’entrada al teatre és gratuïta i oberta a tots els públics a partir de 16 anys i des de l’associació han facilitat un número de compte bancari (ES38 2100 6086 2602 0002 7546) perquè tot el qui vullga faça un donatiu voluntari per tal de col·laborar en les despeses d’esta celebració.