L’atur no es combat amb ‘saraos’, sinó comptant de veritat amb qui crea ocupació

Després de les últimes dades de l’atur, en les quals en la ciutat de Gandia han perdut el seu treball 210 persones —amb un increment el passat mes de gener de la desocupació del 2,4% respecte a desembre de 2014—, la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant, considera que “estes dades són, de nou, la constatació del fracàs de l’alcalde Torró que, cal recordar-ho, en 2011 va prometre treball per a tots”. 

Cal destacar que ja se supera la barrera dels 9.000 aturats en la ciutat de Gandia, amb un total de 9.095 aturats registrats en les oficines del Servef —i 1.046 persones més en l’atur que al juny de 2011—. “És incomprensible que amb més de 9.000 gandians en l’atur, l’alcalde Torró diga que les dades ‘són molt, molt positius’. És un insult a la intel·ligència de tota la ciutadania i, sobretot, a les famílies que viuen el drama de l’atur en primera persona”, ha indicat Diana Morant, que es pregunta: “En quin món viu Arturo Torró?”.

Els Socialistes reclamem menys festes i ‘saraos’, i més comptar amb les empreses, amb la Universitat i amb tots els que tenen alguna cosa que dir i que aportar per a crear riquesa i ocupació de veritat a Gandia i en la comarca. “Este serà el nostre principal objectiu en el pròxim govern municipal”, ha recalcat la candidata socialista a l’alcaldia de Gandia.

“És una pena que en quatre anys el govern del PP haja desatès el principal problema que té hui la nostra ciutat: l’atur”, ha assenyalat Morant.