L’empresa pública de Gandia paga 3000€ mensuals al xofer particular de Torró

Malgrat la situació de fallida de IPG, que no entra entre les seues funcions i que existeix un funcionari municipal amb aqueixa missió.

Tot açò sense tenir en compte que contracta a xofers especials quan abandona la ciutat, com durant el seu viatge a Madrid.

Vicent Mascarell: “L’alcalde passa la seua penitència sense baixar-se del cotxe oficial”.

Malgrat la fallida reconeguda pel propi govern municipal, l’empresa pública IPG paga, a través una empresa privada, el sou del xofer particular de l’alcalde. El curiós és que sufragar el cost del xofer de l’alcalde no figura entre les atribucions de l’empresa pública i que existeix una plaça de funcionari municipal amb aqueixa funció.

L’empresa Eina Auxiliar SL factura mensualment a l’empresa pública IPG sota el concepte “serveis xofer” 2.591,55€, sense comptar amb les dietes que sumen cada mes entre 200 i 400 euros.

Tot açò sense tenir en compte que cada vegada que Torró abandona la ciutat prescindeix del seu xofer particular i contra els serveis d’un cotxe privat que, durant el seu viatge a Madrid a l’octubre de 2013, va costar 295 euros per unes poques hores, quan unes carreres de taxi d’Atocha al Ministeri hagueren eixit per menys de 18 euros.

Per al regidor socialista Vicent Mascarell es tracta de “2.500 euros mensuals de despesa capritxosa i clientelar, perfectament prescindibles, que permeten que Arturo Torró siga el primer alcalde de la ciutat que compta amb un xofer particular que li permetrà fer penitència sense baixar del cotxe oficial i que fa més agradable el seu calvari”.