Les Escoletes d’estiu dels barris de Roís de Corella i Marxuquera seran gratuïtes enguany

Els barris de Roís de Corella i Marxuquera de Gandia anuncien la seua programació estival per als més menuts. Tal com han detallat la regidora d’Infància i presidenta de la Junta de Districte de Marxuquera, Liduvina Gil, i el tècnic de Política Festiva i Barris,Joanjo Reig, es tracta concretament d’una escoleta d’estiu a Roís de Corella i de diversos tallers en diferents dies a Marxuquera. Ambdós seran d’assistència o inscripció gratuïta i desenvoluparan diverses activitats com jocs, esports o manualitats.

Segons ha explicat Gil, la novetat d’enguany és la gratuïtat de la participació per als xiquets i xiquets empadronats a Gandia: “Dins del programa de Corresponsals, el Departament d’Igualtat ha rebut una subvenció molt important, la qual cosa suposa que estes activitats siguen completament gratuïtes enguany”. A més, Reig ha afegit que ambdues programacions estan pensades per a la “dinamització de l’oferta infantil. Es tracta que puguen conciliar els pares la vida familiar amb el treball i els xiquets puguen divertir-se d’una manera inclusiva i solidària”.

La programació de set setmanes, ampliada respecte a l’any passat, compta amb una oferta i metodologia de caràcter didàctic, lúdic i amb espai d’oci, d’aigua, esports i tallers. Pel que fa a l’escoleta de Roís de Corella, cal inscripció prèvia que es podrà realitzar 13 al 17 de juny a casalestiualrois@gmail.com o 659 300 166 amb horari de 17 a 20 hores. El seu horari serà de 9 a 13 hores des del 27 de juny fins al 12 d’agost i comprendrà edats de 6 a 12 anys. Els més menuts podran desenvolupar manualitats, jocs, esports, tallers, animació lectora, piscina, entre altres.

En el barri de Marxuquera els tallers tindran lloc del 21 i 28 de juliol i el 4 i 11 d’agost. Podran participar, amb assistència lliure i gratuïta fins a completar aforament, xiquets i xiquetes d’entre 5 i 12 anys. L’horari dels tallers i jocs d’estiu serà de 18.00 hores fins al moment que finalitzen. “És una barriada d’àmbit estiuenc que té un perfil de comboi, d’amiguisme i quedada. Ja fa uns anys que estem oferint-los una sèrie de tallers per a fer més agradable l’estiu”, ha conclòs Reig.