Les Escoletes municipals de Gandia inicien el procés d’admissió per al curs 2021-2022

La regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, ha informat este matí que la xarxa d’Escoles Infantils Municipals (EIM) de Gandia ha iniciat el seu procés d’admissió d’alumnat per al curs escolar 2021-2022 en els set centres de la ciutat i el Grau: Centre Històric, Corea, Dos Campanars, Grau, Les Alqueries (Grau), el Raval i Santa Anna.

Així, la regidora socialista ha explicat que per a inscriure’s les famílies interessades poden conéixer les àrees d’influència de cada EIM en el mapa que es pot trobar a l’apartat d’Escoles Infantils Municipals (Àrea d’Educació) de la web de l’Ajuntament de Gandia. Al respecte, entre els principals criteris que s’han de tindre en compte a l’hora de realitzar la inscripció són que els xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys hagen nascut entre els anys 2019 i 2021.

Pel que fa a la tramitació de la documentació, cada persona sol·licitant ha de presentar una única sol·licitud, preferentment de forma electrònica, fins al pròxim 18 d’abril a través del web municipal i utilitzant el sistema de verificació d’identitat. En cas de no disposar d’este mecanisme digital, la documentació requerida es pot presentar, amb cita prèvia, en el Departament d’Educació (carrer de les Carmelites, 2).

Finalment, una vegada haja finalitzat este procés, es podrà consultar la llista provisional d’admesos i admeses del 26 al 30 d’abril en la web municipal, espai on també podran formular les reclamacions que s’estimen oportunes. De la mateixa manera, la llista definitiva es podrà consultar els dies 10 i 11 de maig, i la matrícula es formalitzarà entre el 12 i el 19 de maig. En cas de dubtes, les persones interessades poden sol·licitar informació escrivint als correus electrònics educacio@gandia.org i/o escolesinfantils@gandia.org.