Les Escoletes municipals enceten la campanya d’escolarització amb una jornada de portes obertes

Les Escoles Infantils Municipals (EEIIMM) de Gandia celebren el proper dissabte 9 d’abril la jornada de portes obertes per al curs 2022-2023. De 10 a 12 hores, les famílies interessades en l’escolarització dels seus fills i filles per al curs 2022-2023 podran conéixer les instal·lacions de les set escoletes de la Xarxa d’Escoles Infantils Municipals de Gandia. Durant la visita podran conéixer les instal·lacions i el projecte educatiu, a més de poder parlar amb els i les educadores per tal de resoldre i preguntar dubtes.

Les Escoletes que es podran visitar són: Centre Històric (parc Ausiàs March, 5), Corea (C/Perú, 30), Dos Campanars (passeig dels dos Campanars, 3), Grau (Camí Vell del Grau, 1 – Grau), Les Alqueries (avinguda de les Marines, 4 – Grau), Raval (C/ Rafelcofer, 24) i Santa Anna (C/ Mondúver, 39).

CALENDARI D’ESCOLARITZACIÓ

  • 11 al 30 d’abril: presentació de sol·licituds i documentació.
  • 2 al 6 de maig: baremació.
  • 6 de maig: publicació de les llistes provisionals.
  • 9 al 13 de maig: reclamacions.
  • 23 i 24 maig: publicació llistes definitives.
  • 25 de maig al 1 juny: procés de matrícula.

El procés de sol·licitud de matrícula es realitzarà preferentment per via telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Gandia (es requerix sistemes de verificació d’identitat). També es podran inscriure de manera presencial al Departament d’Educació (sol·licitant cita prèvia al telèfon 96 295 96 60 o al correu electrònic educacio@gandia.org) al carrer de les Carmelites, 2.

Per a més informació:

https://www.gandia.es/aytg/Web_php/index.php?contenido=subapartados_woden&id_boto=575&lang=10