Les festes del Raval en honor a l’Ecce Homo se celebren este cap de setmana

Tornen un any més les festes del Raval. Tal i com han anunciat este matí en roda de premsa la presidenta de la Junta de Districte del Raval, Maribel Codina, i el president de l’Associació de Veïns del Raval, Diego Morant, la festivitat en honor a l’Ecce Homo es desenvoluparà del 15 al 17 de setembre.

«Demà de vesprada ja es portaran a terme alguns actes com el pregó i la cercavilael sopar popular i la revetla per a tancar el dia. Si ploguera, el berenar dels xiquets i els jocs de màgia es passarien al casal de la Falla Plaça Sant Josep-Raval. Per al dinar del dissabte també tindríem pla B», ha expressat Codina.

«Esmorzars, jocs per als més menuts, cercaviles, sopars populars, revetles i actes dedicats a l’Ecce Homo són algunes de les moltes activitats que es faran durant el cap de setmana festiu», ha afegit Morant.

Finalment, ambdós han aprofitat per agrair a les persones que han fet possible l’elaboració del programa d’actes i activitats, així com també han convidat a la ciutadania a gaudir del cap de setmana festiu.

PROGRAMA DE FESTES 2023

Divendres 15 de setembre:

18:00 h.- Actuació per als xiquets més menuts a la Plaça de Sant Josep.

19:00 h.- Berenar amb orxata, per els mes menuts, a la plaça de Sant Josep.

20:00 h.- Pregó que anuncia l’inici de les Festes 2023 i cercavila pel barri.

22:00 h.- Sopar popular d’entrepà a la plaça de Sant Josep.

23:00 h.- Revetla.

Dissabte 16 de setembre:

10:00 h.- Esmorzar popular d’entrepà a la plaça de Sant Josep.

11:00 h.- Jocs pels Scouts

14:00 h.- Festival Gastronòmic en la plaça de Sant Josep (cada família que porte el menjar que mes li agrade “arròs al forn o bonyitol”, organitzat per l’Associació de Dones del Raval).

20:30 h.- Desfilada de fanals vegetala, amb els més menuts i gent gran del barri, pel nucli antic.

22:00 h.- Sopar del Veí. Plaça de Sant Josep.


23:30 h.- Revetla.

Diumenge 17 de setembre:

09:30 h.- Campionat de petanca, al parc Vorariu.

12:30 h.- Inici del concurs de paelles en la plaça del Tirant. Inscripcions en el Centre Social del Raval fins al divendres 15 i als telèfons 696 625 758 / 620 017 669 (cadascú porta el seu. Serà en gas).

14:30 h.- Dinar de les paelles en el passeig de les Germanies (tram “La Amorosa”), i en acabar, entrega de premis als tres millors.

19:00 h.- Arreplegada dels majorals, cercavila fins a l’església de Sant Josep, acompanyada per la Junta Directiva.

19:30 h.- Solemne missa en honor al Santíssim Ecce Homo, a l’església de Sant Josep.

20:00 h.- Processó del Santíssim Ecce Homo pels carrers del barri. Finalitzarem les nostres festes amb un castell de focs artificials.