Les III Jornades ‘Noves tecnologies: influència en l’entorn familiar’ es desenvoluparan dissabte que ve

La regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, acompanyada del coordinador de les AMPA Gandia, Federico Sanmateu, i de la representant de l’AMPA del col·legi Benipeixcar, Sonia Belenguer, ha presentat les III Jornades Noves Tecnologies que tindran lloc el proper dissabte 14 de maig a la Casa de la Marquesa. «Es tracta de donar instruments a les famílies, educadors i a l’alumnat mateix per a poder fer un bon ús d’estes tecnologies», ha comentat Fuster.

L’objectiu de les ponències també és aprendre a ser conscients de la repercussió negativa que pot tindre un excessiu ús de les ferramentes digitals en el nostre dia a dia. «No deixa de ser una escola per a pares per tal d’explicar-los com afrontar i educar els seus fills», ha destacat Sanmateu.

La programació començarà a les 10 hores i finalitzarà a les 13 hores. La moderadora de l’acte serà Susana Bañuelos, del Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació. La primera conferència, «Ciberseguridad para padres. Protege lo que más te importa», serà presentada pel prestigiós jutge Emilio Calatayud (de forma telemàtica), mentre que la segona, «Educar en el siglo XXI y violencias. Consecuencias de las redes», estarà a càrrec del consultor de ciberseguretat especialitzat en conscienciació, Andrés Jiménez.

«Tindre i poder escoltar d’una manera tan pròxima a persones que estan tots els dies fent front a les dificultats que presenten les noves tecnologies no és baladí», ha subratllat la regidora socialista. Els més menuts també podran gaudir d’un taller recreatiu de robòtica impartit per «Cantera d’Empreses» durant tot el temps que duren les ponències.

La inscripció per a la jornada és completament gratuïta i es realitzarà mitjançant el següent enllaç: http://bit.ly/3knudbr