Les noves dependències de la Policia Local a la platja ja estan en funcionament

El regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, acompanyat del regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell i altres membres de la corporació municipal han visitat les instal·lacions de les noves dependències de la Policia Local situades a la platja de Gandia, en el passeig Marítim, 46.

Una actuació programada per a després de l’estiu, però que s’ha avançat a causa de les necessitats provocades per la crisi sanitària. D’esta manera, i després de la demolició de l’antic edifici, s’han instal·lat una sèrie d’espais modulars destinats a donar servei a la ciutadania i els agents. Hem fet un esforç administratiu important per a poder tindre a punt esta infraestructura“, ha assenyalat Arnau.

L’edil socialista ha destacat que durant este estiu s’ha doblat la vigilància a la platja. Ara disposem de quadre ‘quads’ durant els dos torns del dia i del ‘buggy’ a la nit. Així, disposar d’un nou reté a la meitat de la platja ens permet una presència molt més ràpida en cas que hi haja algun problema“, i ha recordat que hem de seguir complint amb les obligacions de la nova normalitat: utilitzar sempre la màscara i mantindre la distància“.

La instal·lació modular compta amb una oficina d’atenció al ciutadà, a més d’espais destinats als agents i els vehicles que utilitzaran durant estos mesos.