Les obres del nou col·legi de les Foies marxen a bon ritme

Este matí han visitat les obres del nou col·legi de les Foies del Grau de Gandia l’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, el vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, la regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, i el president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, junt amb la directora del centre, Ana Hijarro. Els membres del Govern local han valorat positivament l’estat de les obres i el ritme del desenvolupament d’estes.

El nou col·legi d’Infantil i Primària del Grau de Gandia suposa una inversió de 3,5 milions d’euros i segons les previsions estarà finalitzat durant la primavera de 2022. Esta inversió és una de les 13 actuacions incloses dins del Pla Edificant posat en marxa per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana i executat per l’Ajuntament de Gandia.

El centre s’està construint sobre una parcel·la municipal de 7.240 metres quadrats i tindrà una superfície construïda de 1.673 metres quadrats. Es distribuirà en una planta baixa i primera planta i albergarà tres aules d’Infantil, sis aules de Primària, zona esportiva-gimnàs i menjador. A més, el projecte contempla una possible ampliació de les instal·lacions en cas que fóra necessari.

També compta amb aules d’informàtica i de música. L’edifici estarà dotat amb el nivell A d’eficiència energètica i s’ha incorporat climatització eficient. El col·legi possibilitarà que els xiquets i les xiquetes del Grau puguen satisfer la mancança que han patit durant anys.