Les obres dels habitatges de Simancas ja estan acabades al 95%

El coordinador general d’Urbanisme i Habitatge, Vicent Mascarell, ha informat sobre l’estat actual de les obres del projecte de Simancas, destacant que el 95% dels seus habitatges ja estan finalitzats. Per la seua banda, també està a punt de concloure la urbanització i els baixos dels edificis. Mascarell ha mantingut a l’Ajuntament de Gandia una reunió de treball amb la directora general d’Habitatge de la Generalitat Valenciana, Rebeca Torró, i després han visitat les obres.

“Es tracta d’una de les principals inversions en matèria d’habitatge que aborda la Generalitat Valenciana a la nostra ciutat. No sols es perseguix rehabilitar una zona, sinó també generar una oferta d’habitatge a gent amb pocs recursos o a persones joves o famílies monoparentals amb la necessitat d’independitzar-se”, ha indicat Mascarell.

Per la seua part, Rebeca Torró ha volgut remarcar la inversió de 7 milions d’euros que ha fet possible que este projecte es duga a terme. “En breu, la consellera, María José Salvador, estarà a Gandia per tal que ella i l’alcaldessa, Diana Morant, signen el conveni definitiu que transferirà els diners que permetran concloure esta actuació. La signatura d’este conveni és la que avala poder entregar els habitatges, concloure les obres i finalitzar l’actuació”, ha destacat la directora general d’Habitatge.

El treball que ha realitzat el Govern actual de Gandia ha estat importantíssim per a poder finalitzar les obres, impulsant de nou un projecte que va donar inici fa 7 anys, però que fins a este últim any no ha tingut l’impuls necessari per a finalitzar-se.